KOCAELİ KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULLARI TRABZON G3 FORUMUNA KATILDI

Anadolu’da girişimcilik kültürünü yaygınlaştırma hedefiyle hayata geçirilen G3 Forum Trabzon kapsamında bu kez de Karadeniz bölgesindeki girişimciler ve girişimci adayları, Türkiye’nin önde gelen iş insanları ile biraraya gelerek deneyimlerinden yararlanma fırsatı buldu.  

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası ev sahipliğinde Ramada Plaza Trabzon’da  gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, yemeksepeti.comCEO’su Nevzat Aydın, Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan ve Düşyeri CEO’su Ayşe Şule Bilgiç’in de aralarında bulunduğu Türk iş dünyasından çok sayıda isim katılım gösterdi.

G3 Forum kapsamında geleneksel olarak düzenlenen ve genç girişimcileri mentorlar ile buluşturan 34 masada yapılan yuvarlak masa toplantılarına 68 mentor katıldı. Her masada iki mentor, Karadenizli girişimci adaylarına tecrübelerini aktararak girişimcilik yol haritası çıkartmalarına yardımcı oldu. Yarım saatte bir değişen oturumlar sayesinde, her katılımcı 8 mentorle biraraya gelme ve farklı görüşler alma şansı yakaladı.

Kocaeli’yi temsilen G3 Forumuna Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Bahar Baykal ve İcra Kurulu Üyeleri Nurten Canayakın, Sibel Moralı, Hülya Oran, Vildan Aydın, Nuriye Köksal, Banu Canayakın; Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birol Bozkurt ve Başkan Yardımcısı Tufan Şahinkesen ve Kocaeli Sanayi Odası’ndan Seçkin Ökte katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817