KOCAELİ KANTİN İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ SAHTE MAKBUZ KONUSUNDA UYARDI
 Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, bu alanda tek derneğin kendileri olduğunu hatırlatarak, ‘’Bazı kantinlere giden kimliği belirlenemeyen şahıslar, sahte makbuzlarla bağış adı altında para toplamışlar. Bizim böyle bir çalışmamız yok ve bağış toplama girişimimiz yok. Bu nedenle üye kantinci arkadaşları ve diğer kantincileri uyarıyorum. Derneğimiz haricinde gelen hiç kimseye inanmasınlar, para vermesinler’’ dedi.

Kazgan, bu konu hakkında polise de bilgi vereceklerini ve gereken çalışmanın yapılmasını isteyeceklerini ifade etti.

Piknik

Ali Can Kazgan, bir yılı dolduran derneğin kayıtlı üye sayısının 150 olduğunu ve düzenlenecek bir piknikle tanışma, kaynaşma etkinliği yapacaklarını söyledi. 1 Mayıs 2015 Cuma günü saat 09.00’da dernek önünde toplanacak olan kantinciler, Yuvacık Barajı’na giderek etkinliği gerçekleştirecekler. Kocaeli’nde toplam 900 kantin işletmecisi bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817