banner2779
banner2752
banner2750

KOCAELİ KENT KONSEYİ AİLESİ, İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Sekapark  Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan,  Kocaeli Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerinden Av. Ali Yıldırım Sezer, Selçuk Çakır, Yusuf Erenkaya, İsmail Hakkı Yıldırım, Kocaeli Kent Konseyi  7. Dönem Başkanı Halil İbrahim Kahraman, 8. Dönem Başkanı Abdullah Köktürk, Kocaeli Kent Konseyi Kurucularından Eski Genel Sekreter Sedat Yücel, Emekli Meclisi Başkanı Halil Atay, Engelli Meclisi Başkanı Nesrin Atar, Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç, Kadın Meclisi Başkanı Işıl Bozca, Çevre Çalışma Grubu Başkanı Mustafa Görgün, Doğa ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Selma Platin Pek, Kültür ve Sanat Çalışma Grubu Başkanı Hüseyin Sert ve Fotoğrafçılık Çalışma Grubu Başkanı Nurşah Şahin başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.


Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar organizasyonunun açılış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar yaptı. Uyar konuşmasında; “Allah her birimizi sağlık, mutluluk ve ağız tadıyla nice ramazanlara ulaştırsın. Nice ramazanlara, nice yıllara birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde adım atalım. Allah’a şükürler olsun ki özgürlük içinde, çoluğumuzla, çocuğumuzla, akrabalarımızla, komşularımızla, dostlarımızla ve bütün milletimizle bir ramazan bayramına daha ulaşıyoruz. Nice böyle ramazan iftarlarında birlikte olmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yemeğin ardından Kocaeli Kent Konseyi 8. Dönem Başkanı Abdullah Köktürk iftar duası yaptırdı ve herkesin ramazanını kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751