Kocaeli Kent Konseyi Üyeleri Fidan Dikti

Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç, Kocaeli Kent Konseyi Doğa ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu Selma Platin Pek, Çevre Çalışma Grubu Başkanı Mustafa Görgün, Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Hüseyin Sert, meclis ve çalışma grubu üyeleri yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu.

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine her duyarlı vatandaşın katılım sağlaması gerektiğine dikkat çeken Genel Sekreter Gültekin Görüm, yoğun sanayi kuruluşlarının yer aldığı ilimizde özellikle bu konuda daha hassas davranılmasının faydalı olacağını belirtti. Sanayileşme, hava kirliliği, orman yangınları gibi olumsuzlukların orman tahribatlarına yol açtığını söyleyen Görüm, bölgemizdeki orman sahasını genişletmek, gelecek nesillerimize daha temiz ve yaşanabilir bir doğa bırakabilmek için, ağaç dikme eyleminin sıklıkla tekrarlanması gerekliliğine vurgu yaptı. Kocaeli Kent Konseyi ailesinde bulunan her üyenin sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğine dikkat çeken Görüm, destek olan emek veren herkese teşekkür etti. Kocaeli Kent Konseyi’nin geniş bir çalışma alanına sahip olduğunu ifade eden Genel Sekreter Görüm, özellikle Çevre Çalışma Grubu ve Doğa ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu’nun doğa ve hayvanlar konusunda farkındalık çalışmaları yürüttüklerini söyledi. Görüm ayrıca, kendilerine bu fırsatı sağlayan İzmit Orman İşletme Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817