banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli Kent Konseyi’nden İkm’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

            İKM binasında gerçekleşen ziyarete Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yusuf Erenkaya, Emekli Meclisi Başkanı Halil Atay, Engelliler Meclisi Başkanı Nesrin Atar ve Kadın Meclisi Başkanı Işıl Bozca katıldı.

İzmit’teki Çarşı Kültürü Çok Güzel

Ziyarette konuşan Genel Sekreter Gültekin Görüm, Başkan Murat Öztürk ve yönetimini tebrik ederek yeni dönem çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. İzmit esnafının temsilcisi olan İzmit Kent Merkezi’nin çok önemli olduğunu ve hak ettiği değere kavuşması gerektiğini söyleyen Görüm, Öztürk ve yönetimine bu konuda güvendiklerini ifade etti. İzmit’teki çarşı kültürünün çok güzel olduğunu ve vatandaşın aradığı her şeye kolaylıkla ulaşabilmesi bakımından farklı kentlere örnek teşkil ettiğini belirten Görüm, gerek esnafın gerekse müşterilerin sorunlarına çözüm üreten bir İKM’nin varlığının Kocaeli’ye ayrı bir değer katacağı düşüncesinde olduğunu vurguladı. Görüm ayrıca, Gerek esnafın gerekse tüketicinin herhangi bir problem, sıkıntı ya da ihtiyacı durumunda başvurabileceği böylesi bir oluşumun varlığının İzmit’in kalitesini arttıracağına dikkat çekti.

İzmit Esnafının Sesi Olmak İsitiyoruz

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İKM Başkanı Murat Öztürk kent konseyi yönetimine teşekkür etti. Genel kurullarının ardından aldıkları bu zorlu görevde hızlıca çalışmalara başladıklarını belirten Öztürk, yaklaşık 200 üyelerinin olduğunu fakat bu sayıyı yükseltmeyi hedeflediklerini dile getirdi. İzmit esnafının sesi olmak, problemlere ve ihtiyaçlara çözüm önerisi getirmek amacında olduklarına dikkat çeken Öztürk, İKM’nin esnaf tarafından rahatlıkla ve huzurla girip çıkacağı bir yer olmasını istediklerini vurguladı. AVM’lerin çarşı kültürünün sağladığı sıcaklığı veremediğinden bahseden Öztürk, yavaş yavaş kaybolan bu kültürün bir an önce canlandırılması gerekliliğine dikkat çekti.

Kocaeli Kent Konseyi Yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür eden Öztürk, birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751