Kocaeli Kent Konseyi’nden İlk Yardım Eğitimi Bilinçlendirme Semineri

 Kaza ve kriz anlarında hem hızlı hem de doğru müdahale edebilecek vatandaşların ilk yardım konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek seminer Türk Kızılayı Kocaeli Şubesi İlk Yardım Eğitimi Mesul Müdürü Kezban Gümüş tarafından verilecek.

 Toplamda beş saat sürecek bilinçlendirme seminerinde, solunum ve kalp durması, yanık, donma, bilinç bozukluğu, zehirlenme, kırık, kanama, hayvan ısırması ve kaza sonrasında yaralılara ilk müdahaleyle yaralıların taşınması gibi birçok olumsuz durumda hızlı ve pratik müdahale edebilme yetisinin kazanılmasına imkan sağlayan ilk yardım tedavi yöntemleriyle ilgili bilgi verilecek ve uygulamalı tedavi yöntemleri gösterilecek.

7 Aralık Cumartesi Günü 13:00-17:00 saatleri arasında Kocaeli Kent Konseyi Toplantı Salo’nunda gerçekleştirilecek İlk Yardım Eğitimi Bilinçlendirme Seminerine katılmak isteyen vatandaşlarımızın Kocaeli Kent Konseyi web sitesini ziyaret ederek başvuru yapabilirler. Ücretsiz yapılacak seminere tüm Kocaeli halkı davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817