KOCAELİ KİTAP FUARI, TÜRK SİYASETİNİ BULUŞTURDU
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl yedincisini düzenlediği Kitap Fuarı adeta Türk siyasetini Kocaeli’nde buluşturdu.  Her görüşten yayının yer aldığı kitap fuarı, farklı siyasi partilerin temsilcilerini de ağırlamanın keyfini yaşadı. Kitap Fuarı’nı açıldığı günden bu yana DSP Genel Başkanı Masum Türker, AK Parti, MHP ve CHP’nin Kocaeli milletvekili adayları ziyaret etti. Ayrıca Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün ile MHP İstanbul Milletvekili emekli korgeneral Engin Alan da fuarın konukları arasında yer aldı.

 

DSP GENEL BAŞKANI’NI TÜRK OCAKLARI AĞIRLADI

Fuarı DSP Genel Başkanı Masum Türker de ziyaret etti. Burada bir de söyleşi gerçekleştiren Genel Başkan Türker’i, Türk Ocakları Derneği ağırladı. Türkiye’nin bir dönem yaşadığı sağ ve sol çatışması düşünüldüğünde DSP Genel Başkanı’nın Türk Ocakları tarafından ağırlanması ise Türk demokrasinin ne denli ileriye gittiğini adeta gözler önüne serdi.

 

AK PARTİ, CHP VE MHP FUARDA BULUŞTU

Bunun yanı sıra fuar siyasi partilerin de buluşma noktası haline geldi. 7 Haziran seçimlerinde birbirlerine rakip olan AK Parti, CHP ve MHP’nin Kocaeli milletvekili adayları Kitap Fuarı’nın ziyaretçileri arasında yer aldı. Her üç partinin milletvekili adayları Kitap Fuarı’ndaki stantları gezerek, kitap satın aldı.

 

EFSANE KOMUTAN KİTAP FUARI’NA KONUK OLDU

7. Kocaeli Kitap Fuarı’nın önemli konuklarından biri de MHP İstanbul  Milletvekili emekli korgeneral  Engin Alan oldu. 2010 yılında Balyoz Darbe Planı davasıyla tutuklanarak cezaevine konulan ve geçtiğimiz yıl Anayasa Mahkemesi’nin kararıyla yeniden özgürlüğüne kavuşan Engin Alan, Kitap Fuarı’nda büyük ilgi gördü. “Efsane komutan” olarak anılan Engin Alan, Kitap Fuarı’nda saatlere okurları için kitaplarını imzaladı.  





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817