banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli Marmara Ordulular Derneğinden Halk Konseri
Kocaeli´nin her noktasında yaşayan Ordu´luların konsere katılımları Ordu´luları bu gurbet diyarda, birlik ve beraberlik noktasında güçlendirerek, memleketten uzak ama Ordu havasını yaşamaları vatandaşlara ayrı bir motivasyon kaynağı oldu!.
Açılış Konuşmasını Marmara Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Çun yaptı.

Marmara Ordulular Dernek Yönetimi adına söz alan Çun; Ordululara ve gelen misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Davete gelmeyenlere ise sitem eden Başkan Çun;
"900 km uzaklıktan gelen sayın protokol katılımcıları bizler için burada oluyorlar da bizi temsil eden siyasiler neden bizim davetimize katılmıyorlar, buna anlam veremiyorum, bizleri seçim zamanlarında hatırlıyorlar" sözü ile tepkisini dile getirdi. 

Marmara Ordulular Derneği, Ordulular Konser Şölenine Katılanlar kısaca Şöyleydi: Ordu Valisi Orhan Düzgün´ü Temsilen Ordu Vali Vekili Abdullah Demir, Kocaeli 3.Ağır Ceza Hakimi Oğuz Çelik, Özel İdare Kararlar Daire Başkanı Namık Aydın, İl Tarım Müdür Yardımcısı Mustafa Demirtaş, Ordu Haber Gazetesi Genel Yayın Müdürü Rüşat Aydoğan, Derince Ordulular Dernek Başkanı Kadir Efe, Alikahya Eski Belediye Başkanı Sabri Gök Budak, Başiskele Belediye Meclis Üyesi Osman Çağman, Kırkpınar Ağası ve Kocaeli İş Adamı Adem Tüysüz, Bursa Ordulular Dernek Başkanı Cengizhan Kutlu, Sakarya Ordulular Dernek Başkanı Mustafa Yücetepe, Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdürü Özkan Bey, Avukat Birol Özyürek, Ordulular Halk Konser Ağası Kenan Yeşiltaş, Derneğin Seçkin Yönetici Üyeleri, Ordulu Vatandaşlar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751