banner2779
banner2752
banner2750

KOCAELİ'NİN İLK Z-KÜTÜPHANE'Sİ DERİNCE'DE

Açılış Hayme Ana’da yapıldı

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut eğitime verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Türkiye genelinde 5, Kocaeli’de ise ilk olma özelliğini taşıyan Z-Kütüphane’nin açılışı Derince Hayme Ana Anaokulu’nda gerçekleştirildi. Derince Belediyesi’nin katkılarıyla hizmete sunulan Z-Kütüphane’nin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İl Maarif Müfettişleri Başkanı Şefik Beşli, Hayme Ana Anaokulu Müdürü Zeynep Çağlayan Mert, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

4 Anaokuluna Montssori Sınıfı

Açılış töreninde konuşan Başkan Bulut, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Kocaeli’de bir ilk olan Z-Kütüphanemiz öğrencilerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Bunun yanında ilçemizde yer alan 4 anaokulunda Montessori sınıflarımızı da hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamaktır. Okullarımız ne kadar modern ve donanımlı olursa öğrencilerimiz de aynı doğrultuda daha donanımlı ve bilgili yetişir. Bizler bu anlayışla yavrularımız için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Çelik’ten Başkan Bulut’a hizmet teşekkürü

Eğitime verdiği desteklerden dolayı Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Derince eğitim alanında ilimizdeki en başarılı ilçelerimiz arasında yer alıyor. Başarının bu denli yüksek olduğu ilçemizde öğrencilerimizin daha iyi yetiştirilmesi noktasında gerekli yatırımları yapıyoruz. Kütüphanemiz ve montessori sınıfımızla birlikte öğrencilerimiz kendilerini yaşayarak, görerek, uygulayarak daha çok geliştirecektir. Derince Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut’a da eğitime yönelik desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin en iyi şartlarda yetişmesi için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Z-Kütüphane içerisinde okul öncesi çocuklara yönelik bin adet kitap bulunuyor. Kütüphanede akıl oyunları, yapbozlar ve satranç masaları da yer alıyor. Ayrıca çocukların yaşayarak, görerek ve uygulayarak kendilerini geliştirebileceği Montessori sınıflarında da birçok aktivite ve materyaller yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751