banner2779
banner2752
banner2750

KOCAELİ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

 

Memur-Sen Türkiye buluşması kapsamında Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş ile bir araya gelen Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler, sağlık çalışanlarının sorunlarına yönelik talep ve temennilerini iletti.

 

BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI

Bu sene dördüncüsü gerçekleşen ve Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması adı altında gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli’ndeki sağlık çalışanlarına yönelik yapılması gerekenler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Sendika genel başkanları ve yönetimi, Türkiye’deki il temsilcileri ile üst düzey yetkililerin katıldığı Antalya’daki toplantıda Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler istek ve taleplerini Sağlık Bakanlığı yetkilerine aktardı.

 

ÖZGÜLER, SAĞLIK BAKANI MÜSTEŞARI GÜMÜŞ’LE BULUŞTU

Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş ile bir araya gelen Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesinin önemine değindi. Yıpranma payının tüm sağlık çalışanlarının hakkı olduğunu dile getiren Sağlık-Sen Şube Başkanı Özgüler, bu konuda yapılacak her girişimin ülke olarak sağlık hizmetine sağlanmış yatırım olacağına dikkat çekti.

 

EK ÖDEMELERİN EMEKLİLİĞE YANSIMASI

Sağlık-Sen Kocaeli Başkanı Kerem Özgüler, Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’e ayrıca ek ödemelerin emekliliğe yansıması ve aile hekimlerinin nöbet sorunları hakkındaki taleplerini de dile getirdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Özgüler, Kocaeli’ndeki sağlık çalışanlarına yönelik hayata geçirilmesi gereken temennilerini iletti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751