Kocaeli sahilleri turizm cenneti oluyor

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Kandıra sahillerini dolaştı. Vatandaşların yaz aylarındaki uğrak yeri Kerpe ve önceki aylarda Kocaeli’nin ikinci mavi bayraklı plajı olan Cebeci’yi inceleyen Bakan Ergün, sahil koridoru boyunca vatandaşlarla sohbet ederek incelemelerde bulundu.

SAHİL KORİDORU BOYUNCA İNCELEME

Sahillerdeki inceleme gezisine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün dışında Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Başkan Danışmanı Ömer Polat, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan katıldı. Esnafı ve sahile gelen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Bakan Ergün ve beraberindekiler sahil koridoru dolaşarak incelemelerde bulundu. Ergün, Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak’tan sahillerdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KOCAELİ’DE TURİZM KENTİ OLUYOR

Sahillerdeki çalışmaları çok beğendiğini dile getiren Bakan Ergün, Kandıra sahillerinin güneydeki benzerlerini aratmadığını ifade etti. Ergün, Kocaeli’nin sanayi kenti olma özelliğinin yanında artık bir turizm kenti haline geldiğini kaydederek bu doğrultudaki hizmetlerin Türkiye çapında ilgi çektiğinin altını çizdi. Ergün sahillerdeki kalabalığının, vatandaşların memnuniyetini de ortaya koyduğunu ifade etti.


SAHİL DÜZENLEMELERİ DEVAM EDECEK

Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, sahillerdeki çalışmaları titizlikle yürüttüklerini, bu noktalardaki yol ve sahil düzenlemelerinin devam edeceğini aktardı. Sahillerdeki düzenlemeler neticesinde ikinci mavi bayrağı Cebeci Plajı ile aldıklarını söyleyen Başkan Vekili Özak, vatandaşların gönül rahatlığıyla bu sahillere girebildiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817