KOCAELİ SİYASETİ BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

AKP Körfez Belediye Başkanlığı aday adaylarından İsmail Baran’ın kızının düğününde Koceeli siyasetçileri buluştu.

Körfez yarımca Atalar mahallesi’nde Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan düğüne konuk olarak AKP artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Kocaeli Meilletvekili İlyas Şeker, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, AKP Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adayları, Körfez Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile kalabalık davetli grubu katıldı.Körfez ve Kocaeli siyasetçilerini buluşturan düğn töreni ile İsmail Baran’ın Din Dersi öğretmeni olan kızı Ayşenur ile ilçede esnaf olan Ramazan Türk hayatlarını birleştirdiler.

Düğünde, genç çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kıydı. Nikah Şahitliklerini ise Milletvekilleri İsrafil Kışla, İlyas Şeker, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın yaptı. Nikah kıyıldıktan sonra evlilik cüzdanını İsmail Baran’ın akrabası olan İsrafil Kışla geline verdi ve ‘’Bu cüzdanı yeğenime verirken Başbakanımızın sözüyle Türkiye’nin geleceği için kendilerinden 3 çocuk istiyorum’’ dedi. Düğüne katılan konuklar doyasıya eğlendiler. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan eşi Ayşe Pehlivan ile katıldığı düğünde genç çifte altın taktı.


                  Nikahı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan Kıydı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817