banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kocaeli Spor Meclisi doğuyor..!

Kocaeli, meclisini kuruyor..! İlimiz sporundaki eksiklerin tespit edilmesi, bu eksikliklere çözüm önerilerinin üretilmesi ve sporumuzun her anlamda kalitesinin yükselmesi noktasında harekete geçen basın mensupları, spor adamları ve taban birlikleri, Spor Meclisi’ni kurmak için ilk adımı attı. Antrenör ve eski futbolcu Metin Özkan ile birlikte, spor adamları ve basın mensupları Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

Başarı, birlik ve beraberlik ile gelir

 

Kent sporunun marka değerini arttırmaya yönelik girişimler neticesinde gerçekleşen ilk buluşmaya KASKF Başkanı Murat Aydın, MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, ilimiz yazılı ve görsel medya kuruluşlarının spor müdürleri, spor yazarları ve muhabirleri katıldı. Katılımcılar, Kocaeli’nde spor adına tespit problemleri masa üstüne yatırdı ve bu problemlerin çözülmesi yolunda önemli bilgiler verdi. İç çekişmelerin olmaması gerektiği yönünde görüş bildiren konuşmacılar, birlik ve beraberlik ile başarının geleceğini öne sürdü. 

 

Böylesi Türkiye’de ilk olacak

 

Konuşmaların ardından hayata geçirilmesi düşünülen “Spor Meclisi” projesi katılımcıların onayına sunuldu ve proje için düğmeye resmen basıldı. Spor Meclisi, her hangi bir belediye teşekkülünde veya kent konseyi güdümünde çalışmayacak. Özerk olarak faaliyet göstermesi düşünülen Kocaeli Spor Meclisi Türkiye’de ilk olacak.

 

İlk durak Körfez

Proje kapsamında ilimizin dalında uzman olan 41 spor adamı ve basın mensubu bir komisyon oluşturacak. Çeşitli sorunlar, her ay farklı bir ilçede toplanacak olan bu komisyon tarafından titizlikle değerlendirilecek. Komisyon her toplantıda özel konukları ağırlayacak. Meclisin ilk durağı ise Körfez ilçesi olacak. 11 Aralık saat 19.00’da gerçekleşmesi planlanan geniş katılımlı ilk meclis toplantısına ilimiz spor adamları katılarak yaşadıkları sorunları ve düşüncelerini mecliste tartışacak. Bir anlamda panel niteliği de taşıyacak olan aylık toplantıların ardından derlenen raporlar gerekli yerlere ulaştırılacak ve sorunların çözümlenmesi istenecek.

Başarılı basın mensupları ödüllendirilecek

Metin Özkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ilk istişare toplantısında gündeme gelen bir diğer konu da basın mensuplarını yakından ilgilendiriyor. Meclis komisyon üyeleri, ayın fotoğrafı, ayın köşe yazısı, ayın haberi, ayın röportajı gibi dallarda başarılı olan basın mensuplarını ödüllendirmeyi amaçlıyor. Bu anlamda KASKF tüm masrafı üstleniyor. Projenin yakın zamanda ses getirmesi ve ilginin her geçen gün artacağı tahmin ediliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826