banner2779
banner2752
banner2750

 Kocaeli Taşköprülüler Derneği 4 bin kişiyi iftarda ağırladı

Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez ve Yönetim Kurulu üyeleri Derince İlçesi İshakçılar Köyünde 4 bin kişiye iftar yemeği verdi. Yemeğe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Özalp, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, SS Yarımca Mot. Taş. Kop Başkanı Veysel Şenol, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, Körfez Fırıncılar Odası Baskanı Hüseyin Tunç Yeniyalı, Yarımcalılar Dernek Başkanı Tuncay Tunç, Yeniyalı Mahalle Muhtarı Yusuf Yanar, Körfez’in tanınmış işadamlarından Ali Çakır, Kamil Şener hazır bulundu.

İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez 2’ sini düzenlediğimiz iftar yemeği bizim için çok önemli olduğunu birlik ve beraberlik açısından bu tür yemeklerin ilerleyen senelerde de geleneksel hale geleceğini belirten Sönmez ‘Derneğimiz yeni kurulan bir dernek olmasına rağmen kısa sürede kendisini ispatladı. Sosyal projelerimiz yanı sıra İftar yemeklerimizle de Kocaeli de Bulunan Taşköprülülerle birliktelik sağlayarak güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Hedefimiz bu tür organizasyonları ilerleyen senelerde daha da büyük kitlelere ulaşarak iftarlarımızı  hep birlikte açmak olacak. Bu çerçeve de yönetim kurulumuzla beraber güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ramazan ayında insanlar birbirleriyle kenetlenerek güzel huzur dolu vakitler geçiriyor.’’dedi

Yasin Sönmezin konuşmasının ardından Okunan dualarla açılan iftar yemeği yendi. Yemek sonrası tasavvuf müziği ve Semazen gösterisi gerçekleştirildi. 

 
Kocaeli Taskopruler dernğı baskanı Yasın Sönmez ve Baskan Yardımcısı Atakan Yavuz misafirlerle tek tek ilgilendi





                                    İftar sonrası tasavvuf müziği sunuldu



Kocaeli
 Büyükşehir Başkan  Yardıİftar sonrası Kocaeli Taskopruler derneğıne yemek için teşekkür etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751