banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİN'DEN TAŞKÖPRÜLÜ AVCILARA ZİYARET
 Kocaeli Taşköprülüler Derneği, yeni kurulan Kocaeli Taşköprü Avcılar ve Atıcılar Derneğini ziyaret etti.

Kocaeli Avcılar ve Atıcılar Derneği lokalinde gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Yasin SÖNMEZ ve Avcılar Dernek Başkanı Cemil ÇİFTÇİ; ''Ortak projeler üretip, Taşköprümüzün tanıtımı ve gelişimi için birlikte hareket etmemiz gerektiği''mesajını verdi.

Derinceye bağlı Kaşıkçı Köyü - Fakılar Mahallesinde bulunan dernek, restore işlemlerinden sonra çok güzel bir görünüm almış. Av sezonunda ve sair zamanlarda avcıların ve yöre halkının uğrak yeri olacağı, herhalinden belli oluyor. Yeni kurulan derneğe, üye kayıtlarıda devam ediyor.

Ziyarette; Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin SÖNMEZ ve yönetimi, Kocaeli Taşköprü Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Cemil ÇİFTÇİ, yönetimi ve üyeleri, Kaşıkçı Köyü Muhtarı ve S.S.115 No'lu Mot.Taş.Koop. Başkanı Necdet Ergün ve köy halkı hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826