banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİN'DEN VOLKAN ŞENEL'E ZİYARET
 Baskan Sönmez Geçtigimiz ay Kocaeli Taşköprülüler Derneği'nde konferans veren Tarici yazar Şenel'e Konferans için hemde Kocaeli'nin genelinde özellikle Taşköprünün restorasyon çalışmaları ve Tarihi ve kültürel alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ettiklerini dile getirdi ve Şenel'e güzel birde Halı hediye ettiler.

Şenel ziyaeretten dolayı memnuniyetini dil getirdi hemde Dernek Başkanı ve yönetimine sürpriz yaparak, ATATÜRK'ün Nutuk'unda adı geçen Yahya Kaptan ve Atatürk'ün haberleştikleri Meşhur Taşköprü Nahiyesi'nin Kuşçalı (Kutluca)Telgrafhanesi nin Anahtarını arşivinden çıkarıp hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Başkan Sönmez bu durumdan fazlasıyla duygulandiģını ifade etti ayrıca teşekkür etti,

Kutluca Telgrafhanesi için geçtiğimiz günlerde Kocaeli Valimiz Hasan Basri GÜZELOĞLU na yapmış oldukları ziyarette gündeme getirdiklerini ifade etti.Ayrıca Kutluca Telgrafhanesi için nasıl çalışma yapabiliriz vede bölgemize kazandırmak için Şenel'le istişare yaparak destek istediğini ifade ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826