banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kocaeli Taşköprülüler’den Köken’e ziyaret
 Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde yer alan ve faaliyet gösteren Kocaeli Taşköprülüler Derneği yönetimi, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i ziyaret ederek, halı portresini hediye ettiler.

Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve Yönetim Kurulu, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, geniş bir alanda yer alan Taşköprü Köyleri hakkında sohbet edilerek, Gebze’den, Kandıra’ya kadar uzanan yerleşim bölgesi hakkında bilgi verildi. Ünal Köken, çok eski bir yerleşim alanı olan Taşköprü Bölgesinin geniş bir alanda yer aldığını ve kalabalık bir nüfusa sahip olduğunu söyledi.

Yasin Sönmez, Kocaeli Taşköprülüler ve diğer Taşköprü Dernekleri hakkında bilgi verdikten sonra, Başkan Ünal Köken’e üzerine portresinin işlendiği Halı Portreyi hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826