Kocaeli Trabzonlular Derneğinden Kent Konseyi’ne Ziyaret

Kocaeli Kent Konseyi İdari Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarete Başkan Fuat Ayar’a, Başkan Yardımcısı Turgay Bulut, Genel Sekreter Kerem Çolak ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Nizam Şen ve Ahmet Olgun eşlik etti.

“Önemli ve güçlü Bir Dernek”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, Dr. Fuat Ayar ve yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Kocaeli’nin sivil toplum kuruluşları bakımından zengin bir il olduğuna dikkat çeken Uyar, özellikle Karadenizli nüfusunun fazla olduğu Kocaeli’nde, Trabzonlular Derneğinin önemli ve güçlü derneklerin başında geldiğini vurguladı ve yeni yönetimin Kocaeli’ye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti. Kocaeli Kent Konseyi olarak her zaman sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ettiklerine değinen Başkan Uyar, Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından gerçekleştirilecek her türlü sosyal sorumluluk projesine destek vermek ve katkı sağlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

“Kocaeli Adeta Kültür Mozaiği”

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Dr. Fuat Ayar ve dernek yönetimine teşekkür eden Genel Sekreter Gültekin Görüm, yeni görev ve çalışmalar için başarılar diledi. Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin Kocaeli’nde başarılı çalışmaları ve faaliyetleri ile bilinen bir dernek olduğuna dikkat çeken Genel Sekreter Görüm, yeni yönetimin de bu başarılı bir çizgide ilerleyeceğinden emin olduğunu söyledi. Kocaeli’nde faaliyet sürdüren hemşehri derneklerinin adeta bir kültür mozaiği oluşturduklarına dikkat çeken Görüm, Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin de bu mozaiğin en önemli parçalarından biri olduğunu ifade etti.

Amacımız; Ülkemiz ve İlimiz için Hayırlı İşler Yapmak”

Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Dr. Fuat Ayar, Karadeniz kültürünü tanıtmak, kültürel ve sosyal zenginlikleri gelecek nesillere aktarmak için sivil toplum kuruluşu çalışmalarının çok önemli olduğunu söyleyerek, öncelikli amaçlarının Kocaeli, Trabzon ve Türki’ye hayırlı olabilecek çalışmalar sürdürmek olduğunu söyledi. Kocaeli Kent Konseyi’nin sivil toplum kuruluşları üzerindeki önemli ekişine değinen Başkan Ayar, Kent Konseyi’nin Kocaeli için büyük bir zenginlik olduğunu söyleyerek, ortak çalışmalarda ve projelerde yer almaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verilirken, planlanan faaliyetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817