Kocaeli, Türkiye’nin lokomotifi
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'de bulunan Uzay Mutfak ve Banyo fabrikasını ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin lokomotifi olduğunu söyledi.

 

FABRİKA ALANLARINI GEZDİLER

Fabrika alanlarını gezen ve işçilerle birlikte öğle yemeği yiyen Başkan Karaosmanoğlu'na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Başkan Danışmanı Gültekin Görüm ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı eşlik etti.

 

ÇALIŞANLARLA SOHBET ETTİLER

Uzay Mutfak ve Banyo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çiçek tarafından kapıda karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak fabrika alanlarını inceleyerek çalışanlarla sohbet etti. Daha sonra yemekhaneye geçen Başkanlar Karaosmanoğlu ve Köşker, işçilerle birlikte sıraya girerek yemek aldı.

 

TÜRKİYE HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Fabrikaları ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiklerini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kentimizi tanırken kentte ne üretildiğini de yakından görme fırsatı buluyoruz. Türkiye her geçen gün gelişiyor. Bu gelişimin en önemli ayağı üretimdir. Kocaeli de bu anlamda Türkiye'nin lokomotifidir" dedi.

 

"SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZELİM"

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise "Gebzeliler olarak yaşadığımız sıkıntıları hep birlikte çözme niyetindeyiz. Bu amaçla fabrika ziyaretleri yaparak, sizlerin de görüşlerinizi alıyoruz" diye konuştu.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817