Kocaeli Yörükleri ve Çenesuyu Söğüt’teydi

 

731 yıldır Eylül ayının ikinci haftası sonunda kutlanan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenliği bu yıl da aynı coşkuyla kutlandı. Çenesuyu A.Ş’nin de geçen sene olduğu gibi alanda ücretsiz su dağıtımı yaparak katkı sunduğu şenliklerle ilgili olarak bir basın duyurusu yapan Kocaeli Yörükler Derneği Başkanı Mehmet Özer, pek çok etkinliğin bir arada olduğu şenliklerde kurdukları Otağ’ı devlet büyüklerinin ziyaret ettiğini duyurdu. Özer açıklamasında “Tören alanında kurduğumuz Yörük Otağı’nda Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanımız Bekir Bozdağ’ı,  Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar’ı, Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz’ı, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ağırladık” dedi. 

40 bin pet Çenesuyu

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in yanı sıra BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci ile Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali’nin de Otağ’larını ziyaret ettiğini belirten Özer, MHP Lideri Bahçeli’nin de kalabalık bir milletvekili heyetiyle kendilerini ziyaret ederek Şifalı Pilav dağıtımını başlattığını dile getirdi. Söğüt’teki şenliklere her yıl katılarak Kocaeli’yi temsil ettiklerine açıklık getiren Özer, şenliklere katılım noktasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın katkı verdiğini dile getirdi. Özer, Çenesuyu A.Ş’nin dernekleriyle birlikte yaptığı çalışmayla yaklaşık 40 bin pet su dağıtımı yaptığına da dikkat çekerek Başkan Alemdar ve Çenesuyu A.Ş yetkililerine teşekkür etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817