Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Kurulunu Yaptı

Divan başkanlığını Kayaların yaptığı genel kurul toplantısında, mevcut başkan Erol Akalın yeniden başkan seçilirken; yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

‘ÖRNEK BİR ÇALIŞMA YAPILIYOR’

Divan başkanlığına seçilen Kayalar, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “ Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu, Türk Ekonomisinin dinamosu konumunda bulunan Kocaeli’nde yaptığı çalışmalarla örnek olmaktadır. Birlik içinde güç birliği oluşturmak için dernekler kuruldu; daha sonra dernekler bir araya gelerek federasyon çatısı altında birleşti. Örnek bir çalışma yapılmaktadır. Hayat şartları nedeniyle göç eden hemşerilerimize dernekler ve federasyon sayesinde sahip çıkılmakta; bir araya gelmeleri sağlanmaktadır. Birlik içinde olacağız, güçlü olacağız; yeni neslin memleketini, geleneğini, güzelliklerini tanıması için çalışma içinde bulunmamız gerekir.” dedi.

AKALIN, ‘ BU İŞ GÖNÜL İŞİDİR’

Yeniden seçilen mevcut başkan Erol Akalın ise; dernek ve federasyon işinin gönül işi olduğunu söyleyerek, “ Amacımız, gurbetteki hemşerilerimizi bir araya getirmektir. Bu amaçla kurulduğumuz günden bu güne kadar hizmet ediyoruz. Bu güne kadar önemli hizmetlere imza attık. Yeni oluşturulan yönetimle, çok önemli hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Temsil makamında artık hemşerilerimizin de olması gerekir. Kolay olmayan bir yola ve hizmete talip olduk. Bunun bilincindeyiz. Birlik ve beraberlik içinde örnek çalışmalara birlikte imza atacağız.” dedi.

KATILIM YOĞUNDU

Yapılan kongreye, Tarım ve Köy İşleri ve aynı zamanda Maliye önceki dönem bakanlarından Lütfullah Kayalar, Ak Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve iş kadını Hicran Bozkurt, İyi Parti İl Yöneticisi Nevin Ayyıldız, Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkan yardımcısı Gülseren Solmaz Altunal, Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Adem Pekyürek, Kocaeli Jimnastik Kulübü Başkanı yazar Muazzez Erdoğan Olcay ve Baro Avukatlarından eşi Hüseyin Olcay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi görevlilerinden Sevgi Alkan; Çayırova Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Nuri Yardım, Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Salih ATA,  Gebze-Çayırovası- Dilovası Yozgatlılar Derneği Başkanı Kazım Çekilmez, Kocaeli Kadışehirliler Derneği Başkanı Adem Çomak, Kocaeli Saraykentliler Derneği Başkanı Zülküf Tekin, Kocaeli Sorgunlular Derneği Başkanı İdris Cankurtaran, Gölcük Yozgatlılar Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, Kocaeli Karamürsel Yozgatlılar Derneği Başkanı Bayram Ayten, Yozgatın Yerel Sanatçısı Emre Ayaydın,  Türkiye yediemin Otoparkçılar ve Kurtarıcılar Federasyonu Genel Başkanı İsmail Tozlu, siyesi parti yöneticileri, daire müdürleri, muhtarlar, iş adamları, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Erol Akalın tarafından hazırlanan listede yeni yönetim belirlendi. Yeni yönetimde; Erol Akalın, Mustafa Aksoy, Ümit Kıyıcı, Durak Kılıçarslan, Erdem Ay, Hicran Bozkurt, Mustafa Eranıl, Ekrem Bozkurt, Gülseren Solmaz Altunal, Adem Pekyürek, Şaban Çatar, Deniz Kal, Furkan Kılıçarslan, Mehmet Arsoy, Abdullah Şahin, Yusuf Büyüköz, Ahmet Aksu, Ömer Şaşmaz, Bekir Gökkaya, Kadir Deniz, İbrahim Reçber ve Türkeş Kocaay.

DENETİM KURULU :  İhsan Kocataş, Doğan Şahbaz, Nuri Yardım, Emre Ayaydın, Kazım Çekinmez ve Hasan Yılmaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817