Kocaeli’de altyapı sorunu bitti
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’e bağlı Tüysüzlüler, Fatih, Turgut ve Gültepe Mahallelerindeki hemşerileriyle bir araya geldi. Kocaeli Vanlılar Derneği misafirhanesinde gerçekleşen buluşmaya Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Recep Yıldız, Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Mehmet Acar ve Kocaeli Van İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Güvercin de katıldı.

 

ALTYAPIYA ÖNEM VERDİK

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaptıkları hizmetlerle Kocaeli’yi yaşanabilir bir kent haline getirdiklerini söyledi. Sunum eşliğinde 2004 yılından bu güne kadar yaptıkları çalışmaları aktaran Başkan Karaosmanoğlu, özellikle altyapıya büyük önem verdiklerini söyledi.

 

ALTYAPI SIKINTISI BİTTİ

“Yaptığımız yer altı yatırımları buradan Amerika’ya kadar uzandı” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu çalışmalarımız tabi ki yerin altında kaldı. Görünmeyen bu çalışmalarımızla Kocaeli’nin altyapı sıkıntısını büyük ölçüde bitirdik. ‘sel oldu’, ‘bataklık oldu’ gibi sözler artık gazetelerin tozlu sayfalarında kaldı” şeklinde konuştu.

 

İKİ SEVGİLİ ELELE TUTUŞTU

Sanayiyi çevreye, çevreyi de sanayiye kurban vermeyeceklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Körfezimiz ve insanımız birbirine küsmüştü. Göreve geldiğimizde bu iki sevgiliyi barıştırma sözü vermiştik. Havadan, karadan ve denizden yatığımız denetimler ve çalışmalarla körfezimizi tertemiz bir akvaryum haline getirdik. Arıtma tesislerimizle Körfeze akan suların yüzde 98’ini arıttık. Körfezin etrafını sahil parklarıyla donattık ve iki sevgili elele tutuştu” İfadelerini kullandı.

 

HALKIMIZ TAM NOT VERECEK

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’la birlikte İzmit’e büyük hizmetler sunduklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde yaptıkları hizmetlere halk tarafından da tam not verileceğini kaydetti.

 

 

ÇALIŞMALAR ÖVGÜ ALDI

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu sunum yaparken çalışmalardan etkilenen Şair Ercan Berber, Karaosmanoğlu İbrahim adlı şiirini yazarak yapılan hizmetleri övdü.  Programın sonunda misafirhanede bulunanlara dernek yönetimi tarafından çiğköfte ikramı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817