banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli’de Bir İlk! Yetenek Taraması Son Hızıyla Sürüyor

Yalnızca İzmit’in değil Kocaeli’nin de yetenekli gençlerini ortaya çıkarmak isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde Sanat Akademisi Yetenek Taraması son hızıyla devam ediyor. Kocaeli’de gençleri sanatla buluşturan Yetenek Taraması, bugün Belsa Hizmet binası B blok 7. Kat 1 No’lu derslikte gerçekleşti. Yetenek Taramasının 2’nci gününde hünerlerini sergileyen gençler, tarama sonucunda eğitimde fırsat eşitliğini yakalayarak ünlü keman virtüözü Prof. Dr. Cihat Aşkın önderliğinde ve alanında uzman kadroyla birlikte Sanat Akademisi’nde eğitim görecek.

BAŞKAN HÜRRİYET’E 

TEŞEKKÜR YAĞMURU

Son hızla devam eden Yetenek Taramasında tüm gençlerin ortak cümleleri; Başkan Hürriyet’in bu olanağı açmasına karşılık teşekkür etmek oldu. İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Yetenek Taramasında tüm gençlerde ücretsiz eğitim fırsatının vermiş olduğu mutluluk gözlerden okundu. Güzel sesleri ve çaldıkları enstrümanlarıyla jüri üyelerini etkilemeye devam eden gençlerin ve çocukların aileleri; İzmit Belediyesi’nin sunduğu bu imkân karşılığında minnetlerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751