Kocaeli’de Bir Karadeniz Esintisi
İLGİ OLDUKÇA YOĞUNDU
Marmara Ordulular Derneği’nin önceki akşam düzenlediği geceye, dernek başkanı Mehmet Çun, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ordu Çayır kent Belediye Başkanı Muzaffer Çakmak, Kartepe Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Üzülmez, Kartepe ilçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçe yönetimden Muharrem Top, CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, CHP ilçe başkanı Başer Değer, Gültepe muhtar adayı Recep Işık, Derince AK Parti meclis üyesi Kenan Yeşiltaş Kartepe CHP meclis üyesi aday adayı Mehmet Kuş, Acısu muhtarı Yakup Soyyiğit, eski belediye başkanı Yusuf Akyıldız , Nusretiye muhtarı , Sakarya Kararlılar DAİRE  başkanı  Namık Aydın ,Ordu haber gazetesi Ruhşat Aydoğan Sakarya ordular dernek başkanı, Korganlılar dernek başkanın   ve çok sayıda meclis üyesi katıldı. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “İnsanların komşusundan bile haberi olmadığı bu günlerde her fırsatta bir araya gelip bizlere Anadolu’nun güçlü bağlarını yansıtan Ordululara teşekkür ediyorum” dedi.

‘MEMLEKETİMİZDE GİBİYİZ’
Kartepe Belediye Başkanı Karabalık’ın kendileri için yaptıklarına teşekkür eden Marmara Ordulular Derneği Genel Başkanı Mehmet Çun, “Bugün Ordulular Kartepe ile bu kadar iç içe ise, kendilerini memleketlerinde gibi hissediyor ise bunu belediye başkanımıza borçluyuz. Kendileri dernek faaliyetlerimizde her zaman bize destekte bulunmuştur. Umarız ki bundan sonra da ilişkilerimiz böyle sıkı devam eder” şeklinde konuştu.

EĞLENCE DURMAK BİLMEDİ
Konuşmacıların ardından sahneye gelen miniklerden oluşan folklor ekibi, izleyenlerden tam not aldı. Gece boyunca aralıklarla söyledikleri şarkılarla Ordulu genç yetenekler  Temel Reis, Servet Ünel ve Serkan Öztürk Karadeniz’e has şarkılarla dinleyicilere memleketlerinden bir esinti sundu. Ayrıca sunduğu sahne şovu ve kendine has üslubuyla  ‘Temel Reis’ geceye katılanlara unutamayacakları anlar yaşattı.

Dernek yönetimi ayrıca 11 Kasım akşamı saat 23:00’te Konyaya gezi düzenledi. Katılmak isteyenlerin 0531 407 72 39  nolu telefondan bilgi alabilirler. 


Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Orduluların içindeki dayanışmanın Anadolu’nun güçlü bağlarını yansıttığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817