banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli’de Korsana Geçit Yok

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli genelinde “illegal” çalışarak korsan servis faaliyetine yeltenenlere fırsat vermiyor. Korsan olarak taşımacılık yapan servis araçlarına göz açtırmayan denetim ekipleri, vatandaşların güvenli yolculuk yapması amacıyla Kocaeli genelinde Korsan Servis ve P Plaka denetim uygulamalarına düzenli aralıklarla devam ediyor.

 

15 GÜNLÜK DENETİM

Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’na bağlı denetim ekipleri ile Kocaeli İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri 1 Temmuz - 15 Temmuz 2019 tarihleri arasında Kocaeli genelinde uygulama gerçekleştirdi.

 

400 ARAÇ DENETİMDEN GEÇTİ

Korsan servis olarak adlandırılan illegal taşımacılık yapanlara yönelik olarak yapılan ortak denetimler sonucunda, 15 gün içerisinde yaklaşık 400 araç denetimden geçti. Yönetmeliklere aykırı olarak çalıştıkları tespit edilen 20 araca para cezası, 25 araca ise para cezası ile birlikte trafikten men cezası verildi.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’na bağlı denetim ekiplerinin başta korsan taşımacılık olmak üzere yönetmelikler çerçevesinde çalışılması konusundaki periyodik denetimleri sürecek. Özellikle de korsan taşımacılığını engellemek amacıyla anlık denetimleri devam edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751