banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli'de sis hayatı felç etti
 

Kocaeli'nde etkili olan yoğun sis nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin deniz otobüsü ve vapur seferleri ile Gebze Eskihisar-Yalova Topçular arasındaki feribot seferleri durduruldu.

İzmit'te dün akşam saatlerinde zaman zaman etkisini gösteren yoğun sis sabahın ilk ışıklarıyla birlikte etkisini arttırdı. İzmit Körfezi'nde görüş uzaklığı yaklaşık 50 metrenin altına düştü. Yoğun sis nedeniyle İzmit Körfezi'nin doğusunda Körfez İlçesi'nden itibaren Kartepe İlçesine kadar sis etkili oldu. Yoğun sis, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit Körfezi'nde yolcu taşımacılığı yapan deniz otobüsü ve vapur seferlerinin de durmasına neden oldu. İzmit'ten Karamürsel'e kadar olan tüm hatlarda sefer yapılamadı.

ESKİHİSAR'DA GÖRÜŞ 30 METREYE KADAR DÜŞTÜ

Gebze Eskihisar ile Yalova Topçular arasında sefer yapan 11 feribot yoğun sis nedeniyle seferleri durduruldu. Görüş mesafesi Gebze Eskihisar bölgesinde yaklaşık 30 metreye kadar düştü. Sisin dağılması halinde seferlerin yeniden başlatılacığı belirtildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751