banner2779
banner2752
banner2750

KOCAELİ’DE YETKİ SAĞLIK-SEN’DE

Şube Başkanı Erdal Yıldırım yaptığı açıklamada; Hizmetkarlığını üstlendiğimiz bu vazifeden alnımızın akıyla çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yılda ilimizdeki tüm kurumlarımızda yetkiyi alarak Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın sesi olmaya devam ediyoruz. Sağlık-Sen’e güvenerek, yetkiyi bizlere veren çalışanlarımız şunu iyi bilmelidir ki yetki emin ellerdedir.

HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR!

Başkan Yıldırım, biz yanımızda yürüyen, yola birlikte çıktığımız ya da yolda karşılaştığımız güzel insanların sesi olmak, her çalışanımız için üye olsun olmasın ayrım yapmadan gece gündüz demeden çalıştık. Pandemi dönemi başta olmak üzere, her zaman Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının yanında dik duruş sergileyerek, haklı mücadelelerinin destekçisi olduk. Yılmadık… Yorulmadık… Bir insan bedenine sığan o koskocaman yüreklere dokunmaya çalıştık.

ALDATMADAN, ALDANMADAN SENDİKACILIK YAPIYORUZ!

Üyelerimizden aldığımız yetkiyi amacına uygun şekilde kullanarak, çalışanlarımızın mali ve özlük haklarının korunması için mücadeleye devam edeceğiz. Sağlık-Sen olarak, aldanmadan ve aldatmadan sendikacılık yapıyoruz. Artık sağlık çalışanları; sorunlardan nemalanan, yöneticileri ne kadar eleştirirsem o kadar prim yaparım diye düşünen, çalışmayan, üretmeyen, yetkisiz-etkisiz, broşür dağıtım işi yapmaktan öteye gidemeyen sendikalara kırmızı kart gösteriyor. Bizim başarımız ekip işidir. Bizim başarımızda il yönetiminden, ilçe yönetimlerimize ve fedakâr işyeri temsilcilerimizin katkısı büyüktür. Hepsine verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum.

HAKLI MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Biliyoruz ki, yolumuz uzun, yükümüz ağır, sorumluluğumuz fazla. Bizler üyelerimizden aldığımız güçle, önümüzdeki dönemde daha büyük başarılara imza atmak için gayret göstereceğiz.  Sorumluluk bilinciyle, yükümüz ağır olsa da Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın bize olan bu inancı gücümüze güç katacak ve sizler için her platformda mücadele etme azmimize ivme kazandıracaktır. Bugün dün olduğu gibi ve daha gür sesle yanlışa, haksızlığa ve haksıza sesimizi yükseltecek mücadeleye yılmadan devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751