KOCAELİLİ GENÇ YETENEKLER ULUSLARARASI VODAFONE KUPASI’NDA MÜCADELE EDECEK
 Bu yıl beşincisi düzenlenecek Uluslararası Vodafone Kupası, 20-24 Nisan tarihlerinde Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilecek. Türkiye’den profesyonel ve amatör futbol takımlarının altyapıları ile dünya devlerinin altyapılarını bir araya getirecek turnuvada, aralarında Kocaeli K.Y.Ö.D. ve Kocaeli Güneş Spor’un altyapı takımlarının da olduğu 64 takım mücadele edecek.

 

19 Nisan 2014 – Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda düzenlenen 5. Uluslararası Vodafone Kupası için geri sayım başladı. 20-24 Nisan tarihlerinde Antalya Manavgat’ta gerçekleştirilecek turnuva, Türkiye’den profesyonel ve amatör futbol takımlarının altyapıları ile dünya devlerinin altyapılarına ev sahipliği yapacak.

U-13 kategorisinde aralarında Borussia Dortmund, Chelsea FC, A.C. Milan, FC Union Berlin, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Kocaeli K.Y.Ö.D. ve Kocaeli Güneş Spor’un altyapılarının da yer aldığı, toplam 4 farklı yaş kategorisinde 64 takımın mücadele edeceği turnuva, bu yıl ilk kez bayan futbolcuları da konuk edecek. Beşiktaş, Almanya ve Antalya’dan katılacak toplam 4 bayan futbol takımı, birincilik için top koşturacak.

Uluslararası Vodafone Kupası, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da futbol dünyasının ünlü isimlerini ağırlayacak. Turnuvaya katılacak olan Milli Futbol Takımı Eski Teknik Direktörü Sepp Piontek, antrenörlük hayatına İspanya’da devam eden Milli Eski Futbolcu Nihat Kahveci ve Beşiktaşlı Eski Futbolcu Pascal Nouma, genç futbolcuların büyük mücadelesine destek verecekler.

23 Nisan Çarşamba günü geleneksel olarak düzenlenecek U-13 Elit Kategori All Star maçında Yabancılar Karması’nın başında Sepp Piontek, Yerliler Karması’nın başında ise Nihat Kahveci sahaya çıkacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye’nin yatırım hedefleri arasında sosyal yatırımlar, bu sosyal yatırımlar içinde de spor önemli bir yer tutuyor. Türk spor kültürünün yapıtaşlarından futbolun gelişimine katkı sağlamak amacıyla dört yıldır destek verdiğimiz Uluslararası Vodafone Kupası’nı bir kez daha gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu turnuva, genç oyunculara futbolun evrensel değerleri olan dostluk ve centilmenlik bilincini aşılaması, ayrıca onların futbol yeteneklerini geliştirmesi bakımından önem taşıyor. Türkiye’den ve dünyadan yıldız takımların altyapılarını konuk edeceğimiz turnuvada yine dostluk ve kardeşlik ortamının hakim olduğu çok keyifli maçlara tanıklık edeceğimize inanıyor, takımlarımıza başarılar diliyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817