banner2752
banner2750
banner2776

Kocaelili Öğretmenin Mardin Paylaşımı Duygulandırdı

 

Aslen Kocaelili olan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Emrah Avcı’nın Mardin’den yaptığı paylaşım duygulandırdı. Avcı, tüm Kocaeli’ye selamlarını iletirken Başkan Tahir Büyükakın da sosyal medya hesabından cevap vererek Mardin Mazıdağı’na selam gönderdi.

 

TÜM KOCAELİ’YE MAZIDAĞI’NDAN SELAMLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Mardin’inde yaptırdığı 4 kardeşlik parkından birinden fotoğraf paylaşan Kocaelili öğretmen, çektiği fotoğrafı sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ve Başkan Tahir Büyükakın’ı etiketleyen Emrah öğretmen, “Mazıdağı’nda henüz bir hemşehrimize rastlayamadık ama Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu parkı görünce çok mutlu olduk” ifadelerini kullandı. “Bir dostumuzla tanıdığımızla karşılaşmışız gibi hissettik” diyen Avcı, “Tüm Kocaeli’ye Mazıdağı’ndan selamlar” diyerek Kocaeli’ne olan özlemini de dile getirdi.

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA MAZIDAĞI’NI SELAMLADI

Parkta kendi, eşi ve çocuğunun fotoğrafını paylaşan Emrah öğretmene yanıt veren Başkan Büyükakın, “Biz de sizi böyle görünce çok mutlu olduk” diyerek Mazıdağı’na selam gönderdi. Kocaelililerin yüzlerce kilometre ötedeki kardeşleri için yaptırdığı park ve Kocaelili eğitimcinin bu parkta yaptığı paylaşım yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680