banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli’nde Doğan Kızına Zeynep İsmini Verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’ne bağlı üniversite eğitimi gören misafir öğrencilere hizmet veren Uluslararası Öğrenciler Birimi, Kocaeli Üniversitesi’nde Gazetecilik üzerine doktora yapan Bangladeşli Jahidul İslam’ı yeni doğan kız çocuğu için hastanede ziyaret ederek, tebrik etti. İkinciye baba olma heyecanını yaşayan Jahidul İslam, “Her zaman yanımızda olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve tüm desteklerinden dolayı Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TÜM DÜNYAYA ÖRNEK

Hastane ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren misafir öğrenci Jahidul İslam, “Yaklaşık 3 yıldır Türkiye’deyim. Burası benim ikinci vatanım. Kocaeli’de misafir öğrenciler için yapılan çalışmalar tüm dünyaya örnek oluyor. Burada kız çocuğumun doğumunda bize maddi ve manevi yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi mutluluğumuza ortak oldu. Sadece iyi günümüzde yanımızda olmayan Büyükşehir Belediyesi cenazelerimizde bile bizleri yalnız bırakmıyor” dedi.

BENGALCE’YE ÇEVİRİYORUM

Devamında konuşan Jahidul İslam, “Ben Kocaeli Üniversitesi’nde Gazetecilik Bölümü üzerine doktora yapıyorum. Okulum dolayısıyla eşim ve çocuğum ile hayatımı Kocaeli’de sürdürüyorum. Beni Türkiye’ye bağlayan en büyük nedenlerden bir tanesi şüphesiz Recep Tayyip Erdoğan… Dünya liderimiz Erdoğan ile ilgili haberleri Bengalce diline çevirip, Bangladeş’te ulusal televizyonlara ve gazetelere gönderiyorum. “ dedi.

ADINI ZEYNEP KOYDU

İkinciye baba olmanın mutluğunu yaşayan Bangladeşli İslam ailesi yeni doğan kızlarının ismini Zeynep koydu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751