Kocaeli’ndeki başarılı pilot uygulamaya ödül

YILIN BELEDİYE BAŞKANI

www.kafkasdiasporasi.com tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Yılın En İyileri Ödülleri’nde Yılın Belediye Başkanı seçilen Başkan Karaosmanoğlu, ödülünü Antakya’da düzenlenen törende aldı. Başkan Danışmanları Ömer Polat ile Nermin Tol’ün eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu’nu havaalanında Kocaeli Dostluk Kulübü yöneticileri karşıladı.

KOCAELİ DAMGASINI VURDU

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende kendi alanlarında Yılın En İyileri’ne ödülleri takdim edildi. Milletvekilleri, belediye başkanları ve Türkiye’nin 81 ilinden gelen Kafkasların katılımıyla yoğun bir programa sahne olan törene Kocaeli adeta damgasını vurdu. Törende Yılın Belediye Başkanı seçilen Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Kağıtspor’un bayan boksörü Nagehan Gül Malkoç da, Yılın Sporcusu Ödülü’nü aldı. Kocaeli Dostluk Kulübü yöneticileri Doç. Dr. Nalan Özkan Giray, Şamil Devrim, İlhan Gümüş, Ömer Aydın ve Ufuk Aktürk’ün de katılımıyla etkinlik bir anda Kocaeli’nin gecesine dönüştü.

BAŞARILI UYGULAMA ÖDÜL GETİRDİ

Kafkas müzikleri ve yöresel oyunlarıyla renklenen gecede Yılın Belediye Başkanı seçilen Başkan Karaosmanoğlu’nun, Kocaeli’nde yaptığı başarılı hizmetler ve Türkiye’de yeni büyükşehirlerin oluşmasında örnek olan Kocaeli’ndeki başarılı pilot uygulama nedeniyle jüri tarafından bu ödüle layık bulunduğu ifade edildi. Ödülünü Antakya Belediye Başkanı Savaş’ın elinden alan Başkan Karaosmanoğlu, öncelikle Büyükşehir statüsüne kavuşan Hatay’ı tebrik etti.

BAŞKAN, KOCAELİ’Nİ ANLATTI

‘’Kafkas kardeşlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum’’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Karaosmanoğlu, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti. Hatay’ın Büyükşehir statüsünü kazanmakla çok daha güzel ve çok daha yaşanabilir bir şehir haline geleceğine inandığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’ndeki Büyükşehir sistemine ve çalışmalarına yönelik bilgi aktardı. Başkan Karaosmanoğlu, bu konuda Hatay’a destek olmaya da hazır olduklarını ifade etti. Büyükşehir statüsünü kazanan Hatay’da salonda bulunanlar Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasını dikkatle dinlerken, ulusal ve yerel medya mensupları da kendisiyle röportaj yaptı.

KAFKAS OYUNLARIYLA RENKLENDİ

Ödül töreninin ardından Kafkas halk oyunları topluluğunun gösterilerine geçildi. Yöresel kıyafetleri ve danslarıyla salondakileri büyüleyen Kafkas halk oyunları ekibine salonu dolduranlar da eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu da piste çıkan Kafkaslara alkışlarla eşlik etti. Geceye katılanlar, böyle güzel bir günde kendilerini yalnız bırakmadığı için Yılın Belediye Başkanı seçilen Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

 

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817