banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kocaelispor için haydi büyük yürüyüşe
Saat 17.00’de Merkez Bankası önünde toplanacak olan grup yürüyüş yolu güzergâhını takip ederek Perşembe Pazarı alanına kadar gelecekler. Organizasyona eski ünlü futbolcular, eski başkan ve yöneticiler de davet edildi. Kocaelispor yönetimi yürüyüşe yüksek bir katılım bekliyor.
 
YÖNETİMİN HEDEFİ 5 BİN KİŞİ
 
Kocaelispor’u yeniden ayağa kaldırmak için harekete geçen yönetim kurulu büyük önemli bir etkinliğe imza atıyor. Büyük Kocaelispor Yürüyüşü bugün yapılıyor. Yaklaşık iki haftadır bu organizasyona hazırlanan yönetim, eski ünlü futbolcu ve eski başkanları bizzat arayıp yürüyüşe davet etti. Kocaelispor’un mevcut futbolcuları, teknik ekibi ve yönetimi organizasyona eksiksiz katılacak. İzmit halkının, esnafların, Kocaelispor’a gönül veren herkesin bugünkü yürüyüşe ilgi göstermesi bekleniyor. Hedefin 5 bin kişi olduğu belirtiliyor.
 
SAAT 17.00’DE MERKEZ BANKASI ÖNÜNDE
 
Kocaelispor’a gönül verenler saat 17.00’de Merkez Bankası önünde toplanacaklar. Yürüyüş yolu güzergahı takip edilerek Perşembe Pazarı alına kadar gelinecek. Yürüyüş sırasında sloganlar atılacak, şarkılar söylenecek. Bu arada yürüyüşe herkesin Vefa tişörtleriyle katılması isteniyor. Fethiye Caddesi, Cumhuriyet Parkı ve Ulugazi İlköğretim önünde kurulan stantlardan tişört satışları yapılacak. Kocaelisporlular 10 TL karşılığında Vefa tişörtlerini alıp yürüyüşe katılabilecek. Yönetim bugünkü yürüyüşte satılması için 5 bin adet vefa tişörtü bastırdı. Tüm tişörtlerin satılması bekleniyor. Kocaelispor’u yeniden ayağa kaldırmak için organize edilen bugünkü yürüyüşe büyük katılım bekleniyor.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826