banner2779
banner2752
banner2750

Kocaelispor taraftarı, Tekirdağ maçına gidemeyecek!
 Tekirdağ İl Spor Güvenlik Kurulu, emniyet gerekçesiyle Kocaelispor taraftarının şehre girmesine engel olacak. Konu, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz’a tebliğ edildi. Yavuz’un son derece sinirli olduğu gözlendi. Başkan Yavuz, kararın kesin olduğunu Tekirdağ Emniyeti’nin 250 taraftarımızı ve kafilemizi koruyamayacağını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu acziyetin bir göstergesidir dedi.

 

Kocaelispor tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

05 Nisan 2015 Pazar günü saat 15:00'da Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda oynayacak olduğumuz Tekirdağspor-Kocaelispor müsabakasında tarafımıza ayrılan misafir seyirci kontenjanını öğrenmek için Kulübümüz 27 Mart 2015 günü Tekirdağspor Kulübü'ne yazılı olarak bulunmuş olup bugüne kadar Tekirdağspor Kulübü'nden Kulübümüze bir cevap verilmemiştir.
Bununla birlikte taraftarlarımızın bu müsabakayı izleyebilmelerini temin edebilmek için Başkanımız Bahri YAVUZ, emniyetle bugüne kadar telefon görüşmeleri gerçekleştirmiş ve 30 Mart 2015 Pazartesi  saat 15:30'da Kocaeli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Levent YARIMEL ile makamında bir araya gelmişlerdir.
Bu çabalarımıza rağmen, maalesef Tekirdağ İl Spor Güvenlik Kurulu'nun bugün gerçekleştirdiği toplantıda müsabakanın misafir seyircilere kapatılması kararı aldığını, kararın Tekirdağ Valisi Olur'unu beklediğini ve sonrasında tarafımıza tebliğ edileceğinin bilgisini edindik.
Karar tarafımıza tebliğ edilir edilmez Yönetim Kurulumuz gerek Valilik ve İçişleri Bakanlığı, gerekse de Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde karardan dönülmesi için gerekli girişimlerde bulunacaktır.
Bu sezon bizleri asla yalnız bırakmayan taraftarlarımızla konuyla ilgili her aşamada bilgi paylaşımı yapılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751