banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 KOCAELİSPOR YENİ YÖNETİMİNDEN DOĞAN’A ZİYARET

Şehrimizin en önemli sembollerinden biri olan Kocaelispor’un yeni yönetimi takıma desteğini esirgemeyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Doğan’ı makamında ziyaret eden Kocaelispor Başkanı Nebi Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Emiral, İsmail Alioğlu, İlyas Çakır, Abdullah Zorlu, Ahmet Yusuf ve Hayri Kurnaz gelecek ay yapılacak kongreye Başkan Doğan’ı davet ettiler. Kocaelispor için yapacakları çalışmaları, planları ve hedeflerini Başkan Doğan ile paylaşan ekip takıma desteklerinden ötürü İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler.

DOĞAN: KURUMSALLAŞIN

Kocaelispor’un bu şehrin en büyük simgelerinden biri olduğunu her platformda dile getirdiğini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediyesi olarak takımın yanında olmaya devem edeceklerini dile getirdi. Şehrin her kesiminde büyük bir Kocaelispor sevgisi olduğunu dile getiren Başkan Doğan “ bu takıma hakettiği yere getirmek hepimizin boynunun borcudur. Bunun tek yolu profesyonel bir yönetim anlayışı ile hareket etmek ve kurumsallaşmaktır. Takımı kişi yada kurumlara bağlı hale getirmeden yönetin, kurumsallaşın” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

İzmit Belediyesi Spor Danışmanı Zeki Kutlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Kocaelispor Başkanı Nebi Uzun İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a takıma desteklerinden ötürü çiçek hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826