KOCAELİSPOR’A DESTEĞE DEVAM

KOCAELİSPOR ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞACAK

 

Başkan Doğan’ın ev sahipliğinde Gölkaypark’ta gerçekleşen kahvaltıya Kocaelispor Kulüp Başkanı Orhan Görsen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bedri Satır, Orhan Ayan, Abdulkadir Yılmaz, İbrahim Yazıcı, A Takım Teknik Direktörü Bülent Baturman, Yardımcı Antrenör Veli Akbaş, Alt Yapı Koordinatörü Murat Son, Alt Yapı Sorumluları Zafer Aydoğdu ve Zekayi Akkaya ile A2 takımı sporcuları katıldı. Takımın son durumunun Başkan Doğan ile paylaşıldığı kahvaltılı toplantıda takım oyuncuları “ biz Kocaelispor’a inanıyor ve tüm gücümüzle bu takım için çalışıyoruz. Kocaelispor eski günlerine kavuşacak” dedi.

 

ALT YAPIYA ÇOK İS DÜŞÜYOR

 

“Her zaman ifade ettiğim gibi Kocaelispor’un eski günlerine döneceğine yürekten inanıyorum” diyen Başkan Doğan, içinde bulunduğumuz süreçte altyapıya çok iş düştüğünü dile getirdi. Kocaelispor takımının ve oyuncularının takım ruhunu çok iyi yaşadıklarını ifade eden Başkan Doğan “ bu takımda bu ruh oldukça başarı uzak değil. Ben çok yakında çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817