banner2779
banner2752
banner2750

KOCAELİSPOR'A SÜRPRİZ SPONSOR.
 GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ OLDU

Yeşil siyah kravatlarla basın önüne çıkan iki tarafın yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberliği bir kez daha ön plana çıkardı. Toplantıya Hereke'de bulunan Nuh Çimento Fabrikası adına Ersin Başyıldız, Erkan Taşkın ve Hakan Yücel katıldı. Nuh Çimento temsilcilerinin taktığı yeşil-siyah kravatlar dikkat çekti. Kocaelispor Kulübü'nden ise Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, yönetim kurulu üyeleri Sedat Köse, Efe Nalçacı ve Kulüp Müdürü İlker Uzel katıldı.

 

BÜYÜK SEVİNÇ DUYUYORUZ

Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz "İki buçuk sene önce bu zorlu yola çıktık. Her şeyi zor olacağını biliyorduk. En büyük iddiamız şehrin her noktasına dokunmaktı. Şehirden kastımız işçisi esnafı sanayicisiydi. Bizim şehrimizden Dünya'nın her köşesiyle iş yapan, şehrimize büyük değerler katan firmayla anlaşma yapmak üzere buradayız. 2016-2017 sezonunda forma reklamımız Nuh Çimento olacak. Şehrin değerli bir markasını Kocaelispor'umuzla buluşturmaktan büyük sevinç duyuyoruz" dedi.

 

SEZONLUK 250 BİN TL VERDİ

Nuh Çimento yöneticisi Ersin Başyıldız "Nuh Çimento nasıl iyi gününde yanında olduysa, kötü gününde de yanında olmak üzere buradadır. Ben Başkan Bahri Yavuz'a yönetimine ve büyük Kocaelispor taraftarına teşekkür ediyorum. İnşallah Kocaelispor'a ve bize hayırlı olur" diye konuştu. Nuh Çimento Fabrikası 250.000 TL ile Kocaelispor'a forma reklamı verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751