banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kocaelispor'dan Yalanlama!

Rakip önünde ilk yarıda kötü bir oyun ortaya koyan Yeşil Siyahlılar devre sonunda sahadan 3-0 mağlup ayrılınca büyük bir gerilim yaşandı. Temsilcimizin taraftarlarının bulunduğu bölümde olaylar çıktı. Bazı taraftarlar Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’a yönelik ağır hakaretler etti.

İSİMLERİ BELİRLENDİ

İsimlerinin Burak Gülener ve Mutlu olduğu öğrenilen taraftarların sebep oldukları olayların büyümesine emniyet mensuplarının araya girerek engel olduğu, yaşananlar sırasında Başkan Koyun’un da şahıslara tepki gösterdiği öğrenildi. Ancak konu her nasıl olduysa “Engin Koyun’a yumruklu saldırı oldu” şeklinde anlatıldı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA!

Ancak olayların gerçek yüzünün ortaya çıkması ise kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ise; “Kamuoyuna duyurulur; bugün oynadığımız Sarıyer maçının ardından medyada yayınlanan “Engin Koyun’a yumruklu saldırı” haberleri gerçeği yansıtmamaktadır” ifadelerine yer verildi.

İKİNCİ YARI FARKLI TAKIM

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise Kocaelispor’un üstünlüğü ile geçildi. Rakibine sahayı dar eden Yeşil Siyahlılar, bulduğu gollerle sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826