KOCAELİSPOR’UN HAKETTİĞİ YER SÜPER LİG

İzmit Belediyesi şehrimizin simgelerinden olan ve zor günler geçiren Kocaelispor’a destek olmaya devam ediyor. Belediye yeşil siyahlı takım için Alikahya Fatih Mahallesi’nde yaklaşık 5 dönümlük bir alan üzerinde sosyal tesis inşa ediyor. Futbolcuların antrenman yapabilecekleri saha, kademeli tribün, oturma alanları, otopark ve sosyal donatıların yer alacağı tesis 15 gün içerisinde açılacak.

KOCAELİSPOR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ yapacağız

Çalışmalarda sona gelinen tesisi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. “Kocaelispor şehrimizin değeri. Bulunduğu zor durumdan bu takımı kurtarmak hepimizin görevi” diyen Başkan Doğan “ İzmit Belediyesi olarak bu anlayışla elimizden geldiğince takıma destek vermeye çalışıyoruz. Takımın antrenman sahasız kalmasından sonra derhal harekete geçtik. Burada hem antrenman yapacak hemde lokalden faydalanacaklar. Takımımıza malzeme yaptık, lojman sıkıntısını Toplu Konutlarda daire tahsis ederek çözmeye çalıştık” dedi.

KOCAELİSPORU İZMİT SEVDALILARI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEK

Kocaelispor’un bir gün hak ettiği yere geleceğine inandığını söyleyen Başkan Doğan “bugün takım kötü bir yerde olabilir ama İzmit Sevdalıları, İzmit’in çocukları Kocaelispor’u hak ettiği yere getirecektir. Bu takımın hak ettiği yer Süper Lig’tir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kocaelisporlu 11 yıl önce

kocaelispor zaten hakettigi yerde bizim gönlümüzde sn nevzat dogan bunu siz bilemessiniz takim suan bu haldeyse sebebide sizsiniz secimler yaklastı ya simdi böle seylerle oy toplamaya calisirsiniz

banner2817