banner2752
banner2750
banner2776

Kocakaya, Eğitim İçin İtalya’da

Başiskele, Kartepe, Körfez Halk Eğitim Merkezleri ve Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Büyükşehir temsilci ve yöneticileri iş başı öğrenme hareketliliğinde bulunuyor.

PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

Düzenlenen etkinlikte Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Kocakaya da yer aldı. Yapılan eğitim programları ve etkinlikler kapsamındaki toplantıların yanı sıra ülkeyi dolaşan Müdür Kocakaya ve beraberindeki heyetin yetişkin eğitimi kurumları yönetimi ve liderlik alanında gerçekleşecek hareketlilik sonunda, ülkemizde yaygınlaştırma faaliyetleri gerçekleştirmek üzere hayata geçirilecek projelere öncü olmaları bekleniyor.

ÜLKE TURU YAPIYORLAR

Öte yandan Muhammet Kocakaya ile İtalya’ya giden heyet, yapılan toplantıların dışında ülkenin tarihi ve turistik mekanlarını geziyor. İlk olarak Başkent Roma’ya giden heyet daha sonra romantik ve sanatsal rönesans şehri olarak kabul edilen Floransa’yı turladı ve bölgenin özel mekanlarını dolaştı.

PISA KULESİ’NE GİTTİLER

Kocaeli heyeti ayrıca İtalya’nın dünyaca ünlü Pisa Kulesi’ne gitti. Ülkenin kuzeyinde yer alan Pisa şehrinde bulunan kule, eğikliği ile ünlenmiş ve şehrin en çok turist çeken mekanlarından biri olarak gösteriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MÜZAHİR 1 yıl önce

Tebrikler müdürüm

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680