Kocaman, “Kartepelilik kültürünü birlikte oluşturacağız”

Trabzon Araklı Kükürtlü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman “Kocaeli’nin en güzel ilçesi Kartepe” dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, beraberinde İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak, belediye meclis üyeleri, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Trabzon Araklı Kükürtlü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

 

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Belediye Başkan adayı Kocaman “Kartepe’ye hizmet etmek üzere yola çıktık. Cumhur İttifakı adayı olmam benim için bir gururdur. Bu vatanın sevenlerle birlikte ilerliyoruz. Siyaset sahnesinde kimseyi ötekileştirmedim. Benim derdim insanımıza hizmet etmektir. Kartepe güzel bir ilçe olmasına karşın bu zamana kadar çok önemli yatırımlar yapıldı. Görev yapan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İLÇE KÜLTÜRÜNÜN OLUŞMASI GEREKİYOR

Kocaman “Kartepe’nin yapısı çok farklıdır. Turizm hedefi ile gereken yatırımlar devam edecektir. Kartepemizde mahalle entegrasyonu ve merkezinin oluşması çok önemlidir. İlçe kültürünün oluşması için hepimize görev düşmektedir” şeklinde konuştu. Kocaman, “Kamuoyuna açıkladığımız projelerden daha fazlasını yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817