Kocaman’dan Dünya Şehircilik Günü Mesajı

KARTEPE’NİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE PLANLIYORUZ

Belediye Başkan Yardımcısı Bali Holat, sağlıklı ve planlı kentleşme konusundaki hassasiyeti ve verdiği desteklerden ötürü Başkan Kocaman’ a teşekkür etti.

Başta belediyemizde görev yapan çalışma arkadaşlarım olmak üzere tüm şehir plancılarının günü kutlu olsun diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Uzman kadromuz ile birlikte Çevreye Saygılı İklim Dostu Şehirler” hedefiyle; sosyal konuttan yeşil alanlara, sağlıklı ve planlı kentleşmeden, sıfır atığa, iklim değişikliğine kadar tüm altyapı ve üstyapı yatırımlarımızla Kartepemizin geleceğini inşa etmeye gayret ediyoruz. Bu sürece emekleriyle, fikirleriyle, önerileriyle katkı sağlayan herkese gönülden teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817