Kocaman’dan Kartepe’ye Yeni Bir Cazibe Merkezi


 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, bir sosyal tesisi daha hayata geçirmek için start verdi. Belediye Başkanı Kocaman’ın talimatı ile Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile Derbent Meleksuyu mevkiinde kahvaltı ve mesire alanı yapımına başlandı.

KOCAMAN YERİNDE İNCELEDİ

Kartepe A.Ş. tarafından işletilecek olan kahvaltı ve mesire alanında yapılan çalışmaları Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman beraberinde  AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile birlikte inceledi.     

SAPANCA GÖLÜ MANZARALI

Tesiste incelemelerde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Kocaman “Kartepe Belediyemiz bünyesinde hemşehrilerimizin ve Kartepemize gelen misafirlerimizin hizmetine sunmayı planladığımız Kartepe Kahvaltı ve Mesire Alanı çok güzel bir tesis olacak. En kısa sürede hizmete geçirmeyi planladığımız tesis için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu tesis Kartepe günü birlik turizmine ayrı bir değer katacak, yeni bir cazibe merkezi olacaktır. Tesisimiz hizmete girdikten sonra hem Kartepeli hemşehrilerimiz, hemde misafirlerimiz harika bir yeşil alanda, temiz havada, ister kendi imkanları ve ikramları ile tesisimizin uygun fiyata kaliteli ürün ve hizmetleri ile buluşabilecekler” ifadelerini kullandı.

TESİSİN ÖZELLİKLERİ

Hazırlanan proje ile Kartepe kahvaltı ve mesire alanında iki katlı 240 metre kapalı alanda hizmet verilecek. Bin metre kare açık alanı olan mesire alanı Sapanca Gölü manzarası ile dikkat çekiyor. Tarihi Hikmetiye Camii’ne yakın olan tesisin ayrıca Derbent-Kartepe yoluna 200 metre mesafesi bulunuyor. Kahvaltı ve mesire alanında kapalı alanda mutfak, bay-bayan mescid, bay, bayan ve engelli wcleri bulunacak. Ayrıca tesise gelecek olan misafirler için 50 araçlık otopark yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817