banner2779
banner2752
banner2750

Kocaman’ın Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor           

                                                                         

Okulun kütüphanesinde gerçekleşen programda öğrenciler merak ettikleri konular hakkında sorularını Başkan Kocaman’a ilettiler.

BURADA YAŞAMAKTAN MUTLUYUM

“Kartepemiz on beldenin bir araya gelmesinden oluşmuştur” diyen Başkan Kocaman “Artık Kartepeliyiz. Bunu kabul etmeliyiz. Kartepemizin her yeri ayrı bir güzeldir. Bu güzelliklerin korunması bizim elimizde. Kartepe’de yaşadığımız için şanslıyız. Kartepe’yi herkes seviyor” şeklinde konuştu.

DÜŞÜNCELERİNİZ YOL GÖSTERİCİ

“Bizim gençlik yıllarımızda hiçbir belediye başkanı bizleri ziyaret etmedi” diyen Başkan Kocaman “Sizin ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılayabilmek için çalışmaktayız. Belediye başkanlığı ateşten gömlektir. Belediye başkanlığı gençlere kalıcı eserler bırakmalıdır. Bunun için gece-gündüz çalışıyoruz. Kartepemizle ilgili beklentileriniz bizim için önemlidir. Sizin eleştiri ve önerileriniz bize yol gösterici oluyor” dedi.  

HER ZAMAN SİZİNLEYİM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Gençler; Ailenize, kendinize, devletimize ve milletimize karşı sorumluluklarınız büyük. Biz, en iyi eğitimi alabilmeniz için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz edeceğiz. Geleceğe daha deneyimli hazırlanmanız için Mustafa ağabeyiniz hep yanınızda sizinle birlikte olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751