KOCASINI BIÇAKLADI..!

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Lale Sokak’ta yaşandı. 2 çocukları bulunan A.Ö. (47) ve eşi E.Ö. bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladılar.

Tartışma büyüdü ve kızgın koca A.Ö. aldığı bıçakla eşini tehdit etmeye başladı. Bu sırada araya çocuklar da girdi ve E.Ö. eşinin elinden bıçağı aldı. Bıçakla eşini sırtından yar4alayan E.Ö. daha sonra da 112’ yi aradı ve durumu bildirdi.

Baba hastaneden kaçtı

Olay sırasında sırtından yaralanan A.Ö. büyük oğlu tarafından arabayla hastaneye götürüldü. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelindiğinde tedavi olmak istemeyen baba, kaçarak ayrıldı. Eve gelen polis kocasını yaralayan E.Ö. yü karakola götürürken, hastaneden kaçan A.Ö. bir süre sonra eve geldi ve eşini bulamayınca bu kez daha fazla acıya dayanamayarak 112’yi kendisi aradı. Ambulansla hastaneye götürülen A.Ö.nün yarasının hafif olduğu ve tedavisin yapıldığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817