banner2779
banner2752
banner2750

Kockid anneleri unutmadı
 Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği, 14 Mayıs Anneler Günü’nü unutmadı. Dernek Başkanı Ali Can Kazgan ve yönetimi, Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte, ilçenin bayan protokolünü ve anneleri eşleriyle birlikte konul etti.

Düzenlenen etkinliğe, Körfez Kaymakamı eşi Şengül Can, daire amiri olan bayan protokol, dernek yönetimi ve eşleri, Dünya Karapapak Türkleri Birliği Körfez Temsicisi Tazebey Yaşin, Kotsiad Başkanı Mehmet Allak, Azerbaycan Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgut Caferoğlu, Dernek yöneticisi ve Özcanlar İnşaat sahiplerinden Eren Kazgan ve konuklarla eşleri katıldılar. Kalabalık katılımın gerçekleştiği etkinlikte açılış konuşmasını yapan Ali Can Kazgan, Cennet’in annelerin ayaklarının altında oluğu sözünü hatırlatarak, ‘’Sevgili annelerimiz için ne yapılsa azdır. Annelerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bu anlamda tüm annelerin 14 Mayıs Anneler Gününü kutlarım’’ dedi.

Kazgan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını da hatırlatarak, bu konuda da ülkemizde engellilerin yaşadığı sıkıntıları ve onlarla ilgili yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Kazgan, derneğin faaliyetlerini da hatırlatarak, 25 Mayıs’ta Dünya Süt Günü etkinlikleri, Ramazan ayında da yetim çocuklara iftar verileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751