banner2779
banner2752
banner2750

KOCKİD’DE ANLAMLI BULUŞMA
  Kahvaltılı etkinliğe, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, eşi Şengül Can, AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez Esnaf Sanatkarlar Oda Başkanı Yahya Öztürk, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Nüfus Müdürü Muazzez Arslan, Tarım İlçe Müdürü Semra Koşumcu,  Mesleki Teknik Müdürü Sergülen Kurt ve daeire amirleri ile dernek yönetimi katıldılar. Etkinliği düzenleyen Kockid adına konuşan Başkan Alican Kazgan, derneğin kuruluşunu, amacını ve hedeflerini anlatarak, ‘’Kantincilik bir meslek dalı ve hak ettiği önemi görmesini istiyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi kantin işletmecilerinin elinde. Bu nedenle de, gereken desteğin verilmesi gerekiyor. Okullarımzın kapılarının kontrol altında tutulması bu hizmetin daha iyi yapılmasını sağlayacaktır’’ dedi.

Körfez kaymakamı Hasan Hüseyin Can, derneğin çalışmalarını ve faaliyetlerini beğendiğini ifade ederek, ‘’Okullara korsan girişlerin engellenmesi ve kapıların kontrolü için bu hafta toplantı yapacak, gereken önlemleri alacağız. Sizden isteğimiz, çocuklarımızın en iyi ve sağlıklı şekilde gıda maddeleri almalarını sağlamanızdır’’ dedi.

İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu’da denetlemelerin sürekli yapıldığını belirterek, ‘’Günümüzde kanser çok yaygın hastalık oldu. Bunun nedenleri arasında aldığımız gıdalar, bilinçsizce kullanılan ilaçlarda yer alıyor. Çocuklarımız harçlıklarını kullanmada çok iyi yönlendirilmeli ve zararlı olandan uzak durmaları öğretilmeli. Çocuklar bizim geleceğimiz ve onlara yapılan olumlu her katkının yanındayız. Bu anlamda Kockid çok iyi çalışmalar yapıyor, keşke tüm dernekler bu şekilde hareket etse’’ dedi.

 

Duygusal anlar

Etkinliğin, Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen, toplantıya katılan bayanlara günün anlam ve önemi nedeniyle plaket verilmesi aşamasında, Alican Kazgan, evde tedavi gören annesi Songül Kazgan’ı hatırladı ve göz yaşlarına hakim olamadı. Bu nedenle bir süre konuşamayan ve gözleri yaşaran Kazgan, daha sonra kendisini toparladı ve plaket sunumunu yaptı. Etkinlikte, Şengül Can, Semra Koşumcu, Muazzez Arslan ve Şennur Çavuş’a plaket verildi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751