banner2779
banner2752
banner2750

KOCKİD’DE DAYANIŞMA GÜNLERİ
 Ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılara, bir nebze çözüm olmak ve üyelerin daha rahat yatırım yapabilmelerini saplamak amacıyla başlatılan etkinlikle, her 15 günde bir üyelerden para toplanıyor ve yağılan çekilişle kazanan kantinciye 5 bin lira veriliyor. Bu sayede sermayeye sıkışan üye, borçlanmadan adeta kredi kazanmış gibi rahat nefes alabiliyor. Çekiliş günlerini başlatan Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, üyelerin kendi birikimleri ile kendi kredilerini temin edercesine rahatladıklarını ve bu etkinliğin sürekli hale getirileceğini söyledi. Derneğin, halen yaklaşık 150 üyesi bulunuyor.

Ziyaretler

Bu etkinliklkerin yanı sıra çalışmalarını da devam ettiren Ali Can Kazgan, yönetimi ile birlikte çeşitli ziyaretler yaptı. Kongre ile yeniden belirlenen yönetim, ilk olarak Vali Yardımcısı Ahmet Derviş Set, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen’i ziyaret ettiler. Ziyaret tanışma ve derneğin faaliyetlerini aktarma şeklinde gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751