banner2779
banner2752
banner2750

Köfteciye pompalı tüfekle saldırı: 3 yaralı
 Kartepe Uzunçiftlik’te meydana gelen olayda bir kişi pompalı tüfekle köftecide oturanlara saldırdı. Olayda aralarında 14 yaşındaki bir çocuğunda bulunduğu üç kişi yaralandı.  

Edinilen bilgilere göre, Karatepe Uzunçiftlik Hasanpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir köftecinin önüne gelen Metin Ö. isimli bir kişi, yanında bulunan pompalı tüfekle köfteciye doğru ateş etmeye başladı. Metin Ö.’nün tüfeğinde çıkan saçmalar o sırada köftecide oturan Kerim Yılmaz (31), Emrullah H. (14) ve ismi henüz öğrenilmeyen bir kişiye isabet etti. Vurulan şahıslar kanlar içinde yerde kalırken saldırgan Metin Ö. ise bindiği araçla hızla olay yerinde kaçtı.

DURUMLARI İYİ

Olayın ardından hemen bölgeye sağlık ekibi gönderildi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Kerim Yılmaz Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, Emrullah H. KOÜ Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne ismi öğrenilemeyen şahıs ise Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı şahısların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayın ardından kayıplara karşına saldırgan Metin Ö.’nin akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edildi. Metin Ö.’nün yakalanması için soruşturma başlatıldı.

POLİS KOVALIYOR SALDIRGAN KAÇIYOR

Saldırgan Metin Ö. ile polis arasında takip başladı. Sadırdan sonra bindiği 41 E 4470 plakalı otomobili ile kaçan Metin Ö’yü takip eden polis ekipleri saldırganı durdurmaya çalışıyor. Ara sokaklarda başlayan kovalamaca şimdi TEM Otoyolu’nda devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751