banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kogiad, Milli Taekvondocumuzu Altınla Ödüllendirdi!

Türkiye Taekwon-Do Federasyonu tarafından 8-11 Kasım tarihinde Amasya'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda, Poomse müsabakalarında geçen senenin şampiyonuna son anda kaybettiği bir puan ile Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya alarak milli takıma seçilen Körfez'li Şevval Yarar, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

 

Milli Taekvondocumuz Şevval Yarar'ı kıda adı Kogiad olan Körfez Genç ve Girişimci İşadamları Derneği de ödüllendirdi.  Başkan Haydar Alkan, ''Gençlerimizi Spor yapmaya Teşvik edeceğiz'' diyerek başarılı Sporcuya Altın Hediye  etti.

 

Kısa bir süre önce yönetim değişikliğine giderek yönetiminde revizyon yapan  Kogiad , Dernek Binasını çok güzel bir şekilde dizany ettikten sonra ilçede Protokol ziyaretleri yaparak ilçe Protokolü ile tanışmıştı.

 

Önceki gün Dernek Binasındaki makamında  başarılı sporcuyu kabul eden Başkan Haydar Alkan, Milli Sporcumuz Şevval ile bir süre sohpet etti. Başkan Yardımcısı İlker Kızılkaya ve  Mitat Atalay'ında hazır bulunduğu kabul töreninde bir konuşma yapan Başkan Haydar Alkan şöyle konuştu.

 

Alkan'' Bizden önceki yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız ilçemizde ses getiren çalışmalar yaptılar. Bizler de bu projelerin daha üstünde Projeler yapacağız. İlk olarak Dernek Binamızı ve Lokalimizi dizayn ederek işe başladık. Sırasıyla Protokol ziyaretleri yaparak İlçedeki büyüklerimizle tanıştık. Girişimci bayanlaramıza kapımızı açtık. İlçemizde olan olaylara duyarsız kalmayacağız. Her türlü sosyal ve Sportif faaliyette yer alacağız.  Sporun hangi dalı olursa olsun gençlerimizi spora teşvik ediyoruz.  İlçemizin gururu Şevval kızımızı da Avrupa ve Dünya Şampiyonu olarak da görmek istiyoruz. Buna da inancımız sonsuzdur.

 

Antrenörü olan Aşkın Kahveci ile destekçileri olan ailesini tebrik ediyorum.   Bundan sonra da  kendisine her türlü desteği vereceğiz.  Emeği geçenleri tekrar  tebrik ediyorum dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ECZ.Caner Göçmez 11 yıl önce

aferin kızım sana,yürekten tebrik ediyorum ve başarı çıtanın yükselmesini temenni ediyorum.aşkın kahveci hocamızın daha nice gençleri yetiştireceğini ve başarılarına başarı katacağına bütün kalbimle inanıyorum.yarar ailesinide kutluyorum.sevgilerimle caner .

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826