KÖGİAD TURGAY BİÇER’LE SPORUN FAYDALARINI ANLATACAK
 Körfez İlçesi’nde faaliyetleri ile ön plana çıkmaya başlayan Kögiad, spor camiasının çok yakından tanıdığı Profesör Doktor Turgay Biçer’i ilçeye getirerek, ‘’Günlük hayatta sporun yeri’’ konulu konferans verecek. Ayrıca, Anadolu  Yıldızı Ekibi’de katılımcılara gösteri yapacak.

Konferansla ilgili çalışmalarını başlatan Dernek yöneticileri, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi ve Spor Danışmanı Metin Özkan İle birlikte organizeyi yaptılar. Metin Özkan’ı makamında ziyaret eden Kögiad Başkanı  Haydar Alkan ve yönetim kurulu üyeleri Zahir Yıldız ve İlker Kızılkaya, ilçede spor çevresi ve öğrenciler tarafından büyük ilgi görmesi beklenen konferansın son düzenlemelerini yaptılar. Kögiad Başkanı Haydar Alkan, Metin Özkan’ın bu tür organizeleri başarıyla yaptığını söyleyerek, ‘’Kendisini hem ziyaret ettik, hem de organizede fikir alışverişi yaptık’’ dedi.

Milli Takım’da ve Galatasaray’da psikolojik danışmanlık yapan ve Fatih Terim’le de çalışan Profesör Doktor Turgay Biçer’in konuşmacı olarak katıldığı konferansa, ilçedeki  protokol, işadamları, esnaf, spor kulüpleri ve okullardan spor branşlarına katılan öğrenciler davet edilecek. Konferansa gelken sporcu ve öğrencilerin, spor kıyafetleri ile gelmelerinin isteneceği konferansta, konuşmalardan sonra 20 kişilik Anadolu Yıldızı Ekibi gösteri yapacak. Konferans 21 Şubat 2014’te Tütünçiftlik Belediye Kültürt Merkezi’nde saat 19.00 ‘da yapılacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817